Tappara-Kärpät
Torstaina 19.4 klo 18.30
Liiga

Liigan finaalit jatkuvat toisella näytöksellä. Nyt pelataan Tampereella, sarja on ensimmäisen finaaliottelun jälkeen Kärpille 1-0.

Ensimmäinen osa-ottelu kääntyi jopa hieman yllättäen selvästi Kärpille. Tapparalla on kotonaan saumat, ja pienten marginaalien peli voi päättyä miten vaan. Tasapelille löydät maistuvan kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tappara-Kärpät X – kerroin 3.80!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara pääsee hakemaan finaalisarjan tasoitusta kotonaan hyvään saumaan, sen verran pahasti jäljessä joukkue oli Oulussa. Viikon pelaamattomuus näkyi karulla tavalla, mutta nyt joukkue on varmasti valmiimpi aloituskiekosta lähtien.

Kärpät nousi kotivoitollaan finaaleiden suosikiksi, mutta läpihuutojuttua ottelusarjasta ei tule. Jos Kärppein liike ja keskittyminen pysyy kohdillaan, on se etenkin kotikentällään vaikea kaadettava. Mutta kuten HIFK-sarja osoitti, vieraskentällä kärppälaumakin sortuu virheisiin ja on yllätettävissä.

Arvio

Kärpillä on outo taito kääntää pelejä jatkoajalle asti, vaikka se olisi maalin tai parikin tappiolla jossain vaiheessa ottelua. Finaalisarjassakin nähtäneen otteluita, joissa ratkaisua haetaan varsinaisen peliajan jälkeen, ja Kärppien vieraspeleissä jatkoajan mahdollisuudet nousevat rajusti.

Tappara on kotonaan valmiimpi kuin toissapäivänä Oulussa, jatkoaika ottelussa on lähellä.