Tampa Bay-Boston
Tiistaina 1.5 02.0
NHL

Konferenssi-välierät jatkuvat kun Tampa Bayn ja Bostonin ottelsarjassa pelataan toinen ottelu. Boston aloitti sarjan vierasvoitolla ja johtaa näin ollen sarjaa 1-0.

Tampa Bay oli pidempään pelaamatta ennen välieräsarjan alkua, ja se näkyi ensimmäsiessä ottelussa. Nyt sisuuntunut Konferenssin voittaja nappaa sarjan avausvoiton, ja kotivoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tampa Bay voittaa kertoimella 2.08!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tampa Baylla oli ennen Boston – peliä kuusi välipäivää, mikä oli liian pitkä tauko kiihkeän pudotuspelikevään keskellä. Pelaamattomuus näkyi karulla tavalla, kun Boston murjoi joukkueen 2-6 – tappioon. Nyt joukkueen kärkipelaajilta odotetaan paluuta omalle tasolleen ja joukkue onkin varmasti valmiimpi otteluun.

Boston oli heti avausottelussa kiekkopelin ytimessä, pitkälle venynyt Toronto-sarja ei näyttänyt vaikuttavan joukkueen peliin ainakaan negatiivisesti, vaan päinvastoin joukkue jatkoi siitä mihin se edellisessä voittopelissään jäi. Ykkösketju oli ilmiliekeissä Patrice Bergeronin johdolla ja Tuukka Rask tuntui olevan itse rauhallisuus. Bostonin pitää kuitenkin varautua sarjan koventuvan, sillä Tampa Bay ei ollut selkeästi parhaimmillaan avausottelussa.

Arvio

Boston on ollut kantena kaskessa Tampa Baylle, Boston on pystynyt voittamaan peräti neljä ottelua viidestä viimeisestä keskinäisestä ja kaikkien aikojen tilastossa voitot ovat keltapaidoille 47-26.

Historiasta huolimatta Tampa Bay on koko NHL:n yksi vaarallisimmista joukkueista ja lyö nyt varmasti kaiken peliin heti alusta lähtien. Kotivoitto on erittäin todennäköinen, ja sarja siirtyy Bostoniin tilanteessa 1-1.