Washington Capitals-Pittsburgh Penguins
Sunnuntaina 29.4 klo 22.00
NHL

Washingtonin ja Pittsburghin välinen välieräsarja jatkuu sunnuntai-illan primetime-ottelussa, jossa Pittsburgh pyrkii ottamaan toisen kiinnityksensä Konferenssi-finaaleihin.

Pittsburgh on ollut piikkinä lihassa Washingtonille jo useamman kauden ajan ja Sidney Crosbyn ja Alex Ovetshkinin välinen nokittelu jatkuu edelleen. Vierasvoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Pittsburgh voittaa kertoimella 2.65!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Washingtonin pudotuspelikeväät eivät ole sujuneet kovinkaan hyvin viimeisten kymmenen vuoden aikana. Joukkueelle on aina tullut lähtö joko ensimmäisellä tai toisella kierroksella, ja useimmiten kauden päättäjänä on toiminut juurikin Pittsburgh. Washington oli jo avauskierroksella Columbusta vastaan 0-2 – tappiolla ottelusarjassa, mutta nousi kuitenkin voittoon neljällä peräkkäiselle voitolla. Katseet kääntyvät koko ajan tiukemmin Ovetshkiniin, hän ei ole vielä näyttänyt olevansa suuri voittaja Stanley Cupin pudotuspeleissä.

Pittsburghilla oli silläkin omat ongelmansa ensimmäisellä kierroksella Philadelphiaa vastaan, mutta rutinoitunut joukkue käänsi sarjan itselleen etenkin kivikovan hyökkäyspelinsä ansiosta. Joukkueen leveys on hämmentävää, kun Sidney Crosbyn, Evgeni Malkinin ja Phil Kesselin rinnalle on noussut Jake Guentzel joka johtaa pudotuspelien maalipörssiä seitsemällä osumallaan. Pittsburgh on näyttänyt kaikille epäilijöille olevansa edelleen varteenotettava vastus mestaruuden voittamisen suhteen. Joukkueen peli näyttää yllättävänkin tuoreelta, ottaen huomioon kuinka pitkälle kausi on edellisinä kausina venynyt.

Arvio

Washington kärsii Pittsburgh-peikosta, ja vierailijat ottavat tästä kaiken irti. Jälleen kerran avausottelu näytti mitenkä Washington sulaa johtoasemasta ja luovuttaa voittonsa ottelun kolmannessa erässä veriviholliselleen.

Pittsburgh tekee toisen ryöstön putkeen ja pääsee kotikentälleen loistavasta tilanteesta. Joukkue on päässyt edellisinä kausina niin pahasti Washingtonin pelaajien ihon alle, että pienet asiat kääntävät sarjan lopullisesti Pittsburghin suuntaan.