Philadelphia Flyers-New York Rangers
Lauantaina 7.4 klo 22.00
NHL

NHL:n runkosarja päättyy kuluvana viikonloppuna. Lauantaina parhaaseen katseluaikaan kohtaavat pudotuspeleihin matkaava Philadelphia ja Metropolitan-divisioonan jumboksi jäänyt New York Rangers.

Runkosarjan päätösotteluissa kokoonpanot saattavat elää vahvasti ja keskittyminen jo siintää alkavissa pudotuspeleissä tai kesälomassa. Philadelphialla vielä panosta riittää, ja reilulle kotivoitolle löytyykin upea kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Philadelphia -2 – kerroin 3.00

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Philadelphia on monien yllätykseksi mukana kevään pudotuspeleissä. Runkosarjan päätöottelussa joukkueella on voiton myötä mahdollista nostaa vielä sijoitustaan, riippuen toki muiden otteluiden tuloksesta. Panosta siis riittää, joten lepuutuksia tuskin nähdään. Claude Giroux pelaa upeaa kautta, viimeisessä pelissä Giroux pystyisi vielä rikkomaan maagisen sadan pisteen rajan, nyt pisteitä on kasassa 98.

NY Rangersin kausi on ollut pannukakku. Divisoonansa viimeiseksi jäämässä oleva joukkue luovuttu jo helmikuussa, myi tai lainasi parhaat pelaajansa ja käänsi katseet ensi kautta varten. Viimieset viisi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton, joten loppukausi on sujunut yhtä murheellisesti. Edes ”kuningas” Henrik Lundqvist ei ole pystynyt kannattelemaan joukkuetta. Rangers on kääntänyt katseet tulevaisuuteen ja tulokset ovat juuri nyt sen mukaisia. Runkosarjassa joukkue on peräti 32 maalia pakkasella.

Arvio

Laadukas Philadelphia nostaa voitolla todennäköisesti sijoitustaan divisioonan sisällä 1-2 sijaa, joten joukkue pelaa täysillä runkosarjan viimeisenkin pelinsä kotiyleisön edessä.

Rangersilla panosta ei ole. Kausi olisi kiva lopettaa voittoon, mutta se näyttää epätodennäköiseltä. Rangersin kausi päättyy rumaan tappioon ja sen jälkeen joukkueessa käännetään katseet tulevaan kauteen.