Nashville Predators-Winnipeg Jets
Lauantaina 28.4 klo 03.00
NHL

Konferenssivälierät ovat alkaneet NHL:ssä ja suomalaisittain katseet kääntyvät Läntisen konferenssin herkkupalaan, joss ayhteen ottavat Nashville ja Winnipeg.

Nashville on kotietunsa vuoksi hienoinen suosikki ottelusarjassa, lisäksi Winnipeg on kärsinyt oudoista terveyshuolista. Kotivoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Nashville voittaa kertoimella 2.14!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Nashville kaatoi pudotuspelien avauskierroksella Coloradon selkeästi otteluvoiton 4-2. Joukkue näytti heti kättelyssä että sillä riittää sekä jalkanopeus, hyökkäyksen leveys sekä puolustuspeli kevään kuumassa pudotuspelijuoksussa. Joukkuueen parhaat pistemiehet ensimäisen kierroksen jälkeen ovat yllätysmiehet Austin Watson tehoilla 4+3 ja Colton Sissons 3+4, joka vain tehostaa ajatusta siitä että joukkueella on leveyttä.

Winnipeg hoiteli Minnesotan tieltään 4-1 – voitoin ja on saanut valmistautua toiselle kierrokselle pidempään kuin Nashville. Joukkueen sisällä on ollut outoja terveyshuolia, mm. Nikolaj Ehlers joutui jättämään viidennen ottelun väliin tuntemattomasta syystä, ja Patrik Laine on jättänyt jo ainakin kolmet joukkueharjoitukset kesken samasta syystä. Laineen mukana olo itse ottelussa kannattaa tarkastaa ennen peliä. Winnipegillä löytyy nopeutta ja taitoa etenkin hyökkäyksessä, mutta nyt puolustus sekä maalivahtipeli joutuu todelliseen testiin.

Arvio

Pudotusoelien toisella kierroksella kohtaavat runkosarjan ykkönen ja kakkonen, eli ottelusarjassa nähdään todellista taitokiekkoa. Nashvillen etuna on laadukas puolusus ja kenties srajan paras maalivahtikaksikko, Winnipegin etuna on taas erittäin laaja hyökkäyskalusto.

Edelliset kohtaamiset ovat Nashville niukasti 3-2. Sarjassa kotiedulla tulee olemaan suuri merkitys, tämän vuoksi Nashville voittaa ensimmäisen osa-ottelun.