Nashville Predators-Colorado Avalanche
Lauantaina 14.4 klo 22.00
NHL

NHL:n ensimmäinen pudotuspelikierros jatkuu, kun Lännen selkeä ennakkosuosikki Nashville isännöi toistamiseen Coloradoa.

Ensimmäisessä osa-ottelussa kotijoukkue Nashville otti selvän 5-2 – voiton, ja on edelleen kotonaan kovassa iskussa. Reilulle kotivoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Nashville -2 – kerroin 2.23

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Nashville pystyi kuin pystyikin toistamaan hienon viime kauden ja joukkue lähti pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Nashvillellä on takalinjoillaan ehkä koko sarjan kovin ja tasaisin pakkikuusikko, sarjan paras maalivahtikaksikko Pekka Rinne-Juuse Saros sekä hyökkäyksessä tarvittava määrä nopeutta ja taitoa. Joukkueella on ait mahdollisuus edetä jälleen Stanley Cup – finaaleihin ja jopa voittaa mestaruus. Colorado on joukkueelle luultavasti helpohko avaus tämän kevään pudotuspeleihin, Nashville etenee jatkoon 4-0 tai 4-1 – otteluvoitoin.

Coloradolle pääseminen pudotuspeleihin nöyryyttävän viime kauden jäljiltä oli jo upea suoritus. NHL:n huonoin joukkue kasasi rivinsä näyttävästi ja Nathan MacKinnonin, Mikko Rantasen sekä Gabriel Landeskogin ykkösketju oli läpi kauden yksi koko sarjan vaarallisimmista. Suurta menestystä ei voi vielä odottaa, mutta suunta joukkueella on oikea. Joukkue tarvitsee vielä syvyyttää kokoonpanoonsa kautta linjan, mutta etenkin hyökkäykseen tarvitaan lisää vastuunkantajia.

Arvio

 

Nashville operoi todella kovalla tasolla, joukkue lähtee ottelusarjasta toiseen ennakkosuosiosikkina. Oletusarvoisesti Colorado ei tuota suurempia ongelmia, mutta seuraavalla kierroksella vastaan tulee mahdollisesti jo Winnipeg Jets.

Colorado hurmasi kuluvalla kaudella etenkin kotikentällään, mutta vieraskentällä jopa vaarallinen ykkösketju jäi ajoittain pimentoon. Nashville ei anna tuumaakaan periksi kotonaan ja Colorado voi haaveilla yksittäisestä voitosta ainoastaan kotikentällään. Toinenkin osa-ottelu kääntyy selvällä erolla isännille.