Suomalaistähtien Mikael Granlundin ja Mikko Koivun edustaman Minnesota Wildin omistaja Craig Leopold tiedotti, että seuran pitkäaikaiselle GM:lle Chuck Fletcherille ei tarjota jatkosopimusta tämän kauden päätteeksi.

Wildin kausi päättyi jättipettymykseen, kun joukkue putosi NHL:n pudotuspeleissä jo ensimmäisellä kierroksella Winnipeg Jetsille.

Fletcher toimi Wildin GM:nä peräti yhdeksän vuotta, mutta ei onnistunut tuomaan Stanley Cup -pokaalia Minnesotaan.

– Haluamme kiittää Fletcheriä hänen merkittävästä työtään organisaatiotamme kohtaan viimeisen yhdeksän vuoden aikana. Wildiin rakentui hänen vahvan työmoraalinsa, suoraselkäisyytensä ja näkemyksensä ansiosta voittava kulttuuri ja monivuotinen pudotuspelijoukkue. Siitä olemme kiitollisia. Minusta tuntuu, että nyt on aika uudelle lähestymistavalle, jotta saamme Stanley Cupin faneillemme. Toivomme Chuckille ja hänen vaimolleen pelkkää hyvää tulevaisuuteen, Leopold sanoi Wildin tiedotteessa.

Minnesota Wild

@mnwild
NEWS: #mnwild owner Craig Leipold announced the organization will not renew the contract of Executive Vice President and General Manager Chuck Fletcher → ow.ly/Ml5h30jDnhC