NHL:n pudotuspelien avauskierroksen ottelusarjaa Minnesota Wildia vastaan voitoin 2-1 johtava Winnipeg Jets on saanut viime aikoina rajua jobinpostia loukkaantumisten takia. Joukkue lähti pudotuspeleihin jo valmiiksi rikkinäisenä, sillä sivussa olivat hyökkääjä Matt Hendricks sekä puolustajat Dmitri Kulikov ja Tobias Enström.

Tämän jälkeen lasarettiin putosi sentteri Mathieu Perreault. Kyseinen nelikko oli sivussa edellisessä Wild-pelissä, ja tuossa ottelussa joukkueen tupaan satoi lunta vielä kaiken aiemman päälle lisää.

Puolustaja Tyler Myers nimittäin törmäsi Wild-hyökkääjä Marcus Folignon kanssa loukaten jalkansa eikä toistaiseksi hänen pelikunnostaan ole tietoa. Maalin kyseisessä taistossa iskenyt pakki pelasi kamppailussa reilut 12 minuuttia.

– Valitettavasti en voi kertoa, Jetsin päävalmentaja Paul Maurice tyytyi sanomaan.

Kulikov, Enström ja Myers eivät ole varsinaisia pistelinkoja, mutta jokainen hoitaa oman puolustuspäänsä kunnialla. Kaksi ensiksi mainittua eivät pudotuspeleissä vielä ole pelanneet.

Vaikka loukkaantumiset koettelevat Jetsiä nyt karusti, ovat takaiskut toisaalta esimerkiksi Sami Nikun etu, joka saattaa päästä pudotuspeleissä irti.

Jets sen sijaan pääsee irti seuraavan kerran ensi yönä Wild-sarjan neljännessä kamppailussa.

Lähteet: The Winnipeg Sun, NHL Suomi