Puna-armeijan keskusurheiluseura Moskovan TsSKA ei ole voittanut jääkiekkomestaruutta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen. Tänä keväänä seura sai pettyä.

Toiveet olivat korkealla TsSKA:n edettyä KHL:n finaaleihin voitettuaan konferenssifinaaleissa puolustavan mestarin SKA Pietarin. Finaalisarjassa Ak Bars Kazan oli kuitenkin parempi voitoin 4-1.

TsSKA:n kapteeni Sergei Andronov oli murheissaan.

-Mitä voin sanoa? On todella suuri pettymys, miten tässä lopulta kävi. Täytyy kohdata totuus ja ymmärtää, että hävisimme finaalit, koska emme tehneet oikeita asioita. Yritimme pelata etujalalla, mutta emme olleet kiinnostuneita puolustamaan. Emme onnistuneet maalipaikoissamme. On mahdotonta voittaa, jos ei tee maaleja, Andronov totesi KHL:n mukaan.

Neuvostoliiton aikoina TsSKA dominoi Venäjän jääkiekkoa. Valtio halusi kaikki maan parhaat pelaajat armeijan keskusurheiluseuraan, koska toiminta palveli maajoukkueen etuja.

KHL:ssä TsSKA nousi jälleen mestarikandidaatiksi, kun seuraan on pumpattu paljon rahaa. Viimeinen rutistus on jäänyt kuitenkin puutteelliseksi. Tämän kevään finaalisarjassa armeijan joukkueen kuti jäi piippuun.