Kokeneille Jokerit-hyökkääjille jatkosopimukset

KHL-seura Jokerit on ilmoittanut solmineensa vuoden mittaiset jatkosopimukset hyökkääjiensä Mika Niemen ja Tomi Mäen kanssa. Niemen sopimus sisältää lisäksi option kaudelle 2019-20.

30-vuotias Niemi päätti juuri toisen kautensa Jokereissa. Hän saalisti 41 runkosarjaotteluun 11 (4+7) tehopistettä. Lisäksi porilaislähtöinen hyökkääjä pääsi pisteille neljästi (1+3) kymmenessä pudotuspeliottelussa.

Viimeiset kymmenen kautta kasvattajaseuraansa Jokereita edustanut Mäki sai päättyneellä kaudella peliaikaa 23 runkosarja- ja yhdessä pudotuspeliottelussa. Hän keräsi runkosarjassa kolme syöttöpistettä.

Hän on pitkällä urallaan hankkinut kokemusta myös Pohjois-Amerikasta kiekkoiltuaan kolme kautta Calgary Flamesin organisaatiossa toistakymmentä vuotta sitten.

Niemen ja Mäen sopimusten lisäksi helsinkiläisseura ilmoitti solmineensa kahden suunnan sopimukset Juho Ratilaisen, Eetu Mäkiniemen, Nico Nurmikannan, Erik Embrichin, Santeri Hatakan, Joona Monnon, Aleksi Halmeen ja Roope Reinin kanssa.