Jo on erikoiset tehot – suomalainen NHL-lupaus dominoi hurjalla tavalla myös pudotuspeleissä!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin viime kesän kakkoskierroksen varaus Aleksi Heponiemi taistelee joukkueensa Swift Current Broncosin kanssa paikasta WHL:n neljän parhaan joukkoon. Nyt mukana on kahdeksan joukkuetta, ja Heponiemi joukkuekavereineen on ottelusarjassa Moose Jaw Warriorsia vastaan otteluvoitoissa 2-2.

Jatkopaikka seuraavalle kierrokselle irtoaa neljällä voitolla. Edellisen pelin Broncos voitti toisessa jatkoerässä kellojen pysähtyessä aikaan 98.14.

Jos on ollut Broncos hyvässä iskussa, niin samaa voi sanoa myös suomalaislupauksesta. Hän nimittäin keikkuu pudotuspelien pistepörssissä seitsemäntenä, ja Heponiemi on top-20:ssä ainoa pelaaja, joka ei ole kanadalainen.

Vasta 19-vuotias sentteri on nakuttanut kummalliset tehot 0+16. Hyökkääjä on syöttöpörssin kakkosena, Lethbridge Hurricanesin Brad Morrison johtaa 17 napsulla.

WHL:n kausi jatkuu Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna.

Miska Miettinen