Liigan pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Mikkelin Jukurit valmistautuu seurahistorian kolmanteen kauteen Suomen pääsarjatasolla. Se on aloittanut kausikorttien myymisen ja tavoittanut jo huhtikuuhun mennessä kunnioitettavan määrän kannattajia.

Seura asetti maaliskuun myyntikampanjansa tavoitteekseen, että se myy 300 kausikorttia seisomapaikoille. Siihen päästiin, kun lukema ylittyi tiistaina kahdella. Kehitys on merkittävä, sillä viime vuonna Jukurit myi 171 ”Heimokorttia” samoille paikoille.

Tämä tarkoittaa, että katsomossa tullaan näkemään nykyisten fanien lisäksi paljon uusia katsojia. Liiga sekä Jukurit siis kiinnostavat eteläsavolaisia, seura tiedotti.

Myös istumapaikkojen kausikortit ovat löytäneet tiensä kannattajien taskuihin. Tiedotteessa kerrotaan, että Ikioma Areenan A-puolen istumakatsomo on jo lähes kokonaan varattu.

Markkinointiin ollaan syystäkin panostettu. Jukurien yleisökeskiarvo oli tällä kaudella sarjan toiseksi heikoin. Ainoastaan Vaasan Sport houkutteli hallille vähemmän porukkaa.

Toinen kausi Liigassa haukkasi Jukureilta ison osan yleisöstä, sillä sen yleisökeskiarvo romahti debyyttikaudesta reilulla kuudella sadalla silmäparilla.

 

 

Lähteet: Jukurit.fi, Liiga.fi