Häh? NHL-tähtien kieltäytymiset puhuttavat – IS: Kalervo Kummolalta outo paljastus Aleksander Barkovista

© Kuva: Kai Lintinen

Suomalaisten NHL-pelaajien kieltäytymiset jääkiekon MM-kisoista ovat viime aikoina puhuttaneet paljon. Yksi kummallisimmista tilanteista velloo Florida Panthersin Aleksander Barkovin ympärillä, ja hänen tilannetta kummasteli myös Kalervo Kummola Ilta-Sanomien jutussa.

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajana vuosina 1997–2016 toiminut Kummola ei ymmärrä Barkovin seurajoukkueen GM:n Dave Tallonin toimintaa.

- Minua ihmetyttää Floridan GM:n lausunto, että Barkov on terve ja huilaa, vaikka pelaaja valitettavasti loukkaantui runkosarjan lopussa. Tiedän, että hän oli tulossa innoissaan MM-kisoihin. Barkovin saapuminen olisi varmasti innostanut muitakin, Kummola muotoili.

Innostukselle olisi ollut tarvetta, sillä kuten sivustomme jo aiemmin uutisoi, oli kieltäytyneiden lista jo vajaat viikko sitten surullisen pitkä.

MM-turnaus alkaa toukokuun 4. päivä Tanskassa.