Porin Ässät tiedotti perjantaina sopimusuutisista. Neljä viime kaudella patapaitaa kantanutta pelaajaa jatkaa Ässissä. Ässissä jatkavat ensi kaudellakin maalivahti Henri Kiviaho, puolustaja Teemu Vuorisalo sekä hyökkääjät Mikael Saha ja Niklas Appelgren.

Kiviahon ja Appelgrenin kohdalla kyse oli optioiden jatkamisesta, Vuorisalon jatkosopimus on kaksivuotinen ja Sahan muotoa 1+1.

Uusina niminä Ässiin liittyvät kolmevuotisilla sopimuksilla hyökkääjä Otto Kivenmäki ja puolustaja Niklas Peltomäki.

Vuonna 2000 syntynyt Kivenmäki on entisen Ässien tähtipelaaja Marko Kivenmäen poika.

– Kivenmäki on taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava hyökkääjä. Hänen selvä vahvuutensa on myös hyvässä luistelussa. Saamme hänestä tulevaisuudessa monipuolisen hyökkääjän, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.