Yllätysuutinen! Risto Dufva jättää Mikkelin Jukurit – ”katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina, että se on purkanut sopimuksensa päävalmentaja Risto Dufvan kanssa.

– Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja ja kauden päättyessä katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon Jukurien liigataipaleella ja Jukurien on aika etsiä uutta verta peräsimeen. Tulen kauden alussa innolla Ikioma Areenalle kannustamaan henkistä kotijoukkuettani, Dufva sanoo Jukurien tiedotteessa.

Kaksi perättäistä kautta Jukurien valmentajana toiminut Dufva valmensi Mikkelissä, kun seura pelasi vielä divisioonatasolla 1990-luvulla. Noustuaan Mestikseen Dufva valmensi Jukurit vielä useaan mestaruuteen.

Tällä kaudella Jukurit ei selviytynyt pudotuspeleihin, vaan oli runkosarjassa 13.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!