Vau, mikä esitys! NHL:ssä kaupattu suomalaispakki mätti hattutempun – ”Tuntui, että kaikki vedot meni sisään”

NHL:ssä siirtorajalla Chicago Blackhawksista Ottawa Senatorsiin kaupattu suomalaispuolustaja Ville Pokka oli ilmiliekeissä Senatorsin farmijoukkueen Belleville Senatorsin maanantain vastaisena yönä pelatussa ottelussa.

Pokka tulitti hattutempun ja kirjasi sen päälle vielä yhden syöttöpisteen, kun Belleville otti makean 8-2-voiton Laval Rocketsista.

– Tuntui, että kaikki vedot meni sisään, hattutemppusankari kuvaili tunnelmiaan pelin jälkeen Bellevillen sivuilla.

Pokka ei ollut tehnyt vielä yhtään maalia uuden joukkueensa riveissä, joten 23-vuotiaan nuorukaisen ketsuppipurkki räjähti nyt oikein toden teolla. Pokalla on summannut Bellevillessä pelaamassaan 16 ottelussa kolme maalia ja yhdeksän tehopistettä.