Teemu Selänne saattaa korvata Hjallis Harkimon Helsingin Jokereissa, uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan Selänne on keskustellut Jokereiden taustavaikuttajaksi lähtemisestä jo vuodesta 2015 lähtien. Neuvottelut ovat jatkuneet aina tähän päivään saakka.

– Mulla on yhä Jokeri-sydän, joten kyllä multa löytyy mielenkiintoa kyseistä Jokerien pestiä kohtaan. Juuri nyt minulla ei kuitenkaan taida olla tarpeeksi intohimoa niin vaativaan tehtävään, Selänne linjaa Ilta-Sanomille.

– Odotan sitä hetkeä, kun aito halu syttyy.

Myös muualta vahvistetaan, että Selänne on vahva ehdokas Jokereiden tulevaksi taustavaikuttajaksi.

– Teemu on erittäin kiinnostunut, mutta vain sillä ehdolla, että Harkimo ei jatka. Ja Jokerien taloudenpito pitää saada järkevälle tolalle. Tappioiden tekemiseen pitää saada joku roti, että Teemu siihen lähtisi, kertoo nimettömänä pysyttelevä, neuvotteluista hyvin perillä oleva lähde Ilta-Sanomille.

Harkimo myöntää samalla, ettei hän ole välttämättä enää ensi kaudella jatkamassa Jokereiden puheenjohtajana. Harkimo omistaa edelleen myös Jokerit Hockey Club Oy:stä 51 prosenttia ja venäläis-suomalaiset miljardöörit Gennadi Timtshenko ja Roman Rotenberg 49 prosenttia.

Harkimo on Ilta-Sanomien mukaan luopumassa puheenjohtajuudestaan sekä omistajuudestaan viimeistään lähivuosien aikana.

– No… en mä ole vielä sitä päättänyt. Voi olla, että vetäydyn tämän kauden jälkeen, mutta yhtä hyvin se voi tapahtua seuraavan tai vaikka sitä seuraavan jälkeen, Harkimo kommentoi.

Lähde: Ilta-Sanomat