Jokerit – TsSKA Moskova
Lauantaina klo 16.00
KHL

Vaikka Jokerit ja TsSKA Moskova pelasivat pitkän taiston torstaina, ovat joukkueet taas lauantaina tositoimissa. Läntisen konferenssin välieräottelussa pelataan jo kuudes kamppailu, kun TsSKA Moskova johtaa sarjaa 3-2.

Peliyhtiö Coolbet tarjoilee upean tarjouksen otteluun. Jos Jokerit voittaa ottelun, saat rahasi takaisin kertoimella 8,00. Lue alta, miten lunastat tarjouksen!

LUNASTA JOKERIEN VOITOSTA KERROIN 8,00:

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili ja tee talletus
3. Lyö enintään 10€ single-veto Jokerien voiton puolesta. Moneyline-veto osuu myös silloin, jos voitto tulee jatkoajalla.

Jokerit taisteli torstaina upean voiton ottelussa, joka venyi kahden ja puolen pelin mittaiseksi. Sankariksi nousi Mika Niemi, joka upotti maltillisesti kiekon yläkulmaan.

Jokerit osoitti torstaina ennen kaikkea sen, ettei se kaadu helpolla tässä sarjassa. Jatkoaika oli välillä pahaa pyöritystä Jokerien päädyssä, mutta Jokeri-puolustus onnistui blokkaamaan monet pahimmat paikat ja lopuista huolehti Karri Rämö.

Lauantaina Jokerit tulee olemaan todella vaikea voitettava, sillä torstain peli antoi varmasti paljon uskoa sarjan kääntämiseen. Kotietu tässä sarjassa on ollut merkittävä, eikä Jokerit ole mitenkään merkittävä altavastaaja lauantain jännitysnäytelmässä.

Arvio

Jokerit ei suostunut häviämään sarjaa torstaina eikä se suostu vielä tekemään niin lauantainakaan. Jokerien voitosta saatava jättikerroin 8,00 kannattaa ehdottomasti ottaa kiinni!