Pekka Rinne ei suostunut taipumaan juhlaottelussa – Nashville Predators kauden ennätysvireessä!

Viime yön NHL-kierroksella läntisen konferenssin hallitseva mestari Nashville Predators oli tyly vieras Edmonton Oilersille, kun se vei ottelun maalein 4-2. Nashville sai jälleen nojata maalivahti Pekka Rinteen suorituksiin, joka nappasi kauden 33:nen voiton 34:llä torjunnalla.

Ottelusta saadut kaksi pistettä nostivat katrikaupungin joukkueen konferenssin kärkipaikalle ja koko sarjan toiseksi. Nashvillen tappioton putki on nyt kuuden ottelun mittainen, mikä on sille kauden ennätysmäärä. Näistä voitoista viisi on tullut Rinteen pelatessa maalissa.

Tärkeiden sarjapisteiden lisäksi Nashville juhlisti joukkueen toimitusjohtajan David Poilen ennätystä. Joukkuetta sen perustamisvuodesta lähtien johtanut Poile nousi NHL:n toimitusjohtajien kaikkien aikojen ykköseksi, kun hän ylitti 1320:n voiton rajan.

Poile toimi aikaisemmin Washington Capitalsin GM:nä vuosina 1982-1996 ja on ollut NHL-seuran johdossa 34 kautena.

Aikaisempaa ennätystä piti hallussaan Glen Sather.