New Jersey-Winnipeg
Perjantaina 9.3 klo 02.00
NHL

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan jälleen iso kierros NHL-kiekkoa. Suomalaisittain katseet kääntyvät Winnipegin ja Patrik Laineen esityksiin, kun Winnipeg vierailee New Jerseyssä.

Winnipeg kamppailee tosissaan menestyksestä kuluvalla kaudella, ja joukkueen vierasvoitolle löydät hyvän kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Winnipeg voittaa – kerroin 2.35! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

New Jersey on pystynyt pitämään tasonsa koko kauden ja on etenemässä suvereeniin tapaan pudotuspeleihin. Joukkuueesta löytyy laatua ja ratkaisijoita leveällä rintamalla. Sami Vatasen tulo joukkueeseen on piristänyt ylivoimapeliä, ja suomalainen on etenkin viime kierroksilla ollut vahvassa vireessä. New Jersey on ollut viime kierroksilla pienoisissa ongelmissa, kun se on viidestä viime pelistään hävinnyt kolme.

Winnipeg puolestaan kohensi omia menestysmahdollisuuksiaa hankkimalla Paul Stastnyn kolmosketjunsa sentteriksi. Nyt joukkueella on laadukas keskikaista kaikille neljälle kentälliselle ja se on näkynyt komeasti tulostaululla. Lisäksi Patrik Laine on äitynyt ilmiömäiseen liitoon viime viikoina, yhdeksä viime ottelua ovat tuottaneet upeat 13 maalia ja Laine onkin noussut koko sarjan maalipörssin toiseksi, vain kahden maalin päähän Alex Ovetchkinista. Viisi viimeistä ottelua ovat tuottaneet neljä voittoa.

Arvio

Winnipeg on kaikessa tekemisessään laadukkaampi joukkue kuin New Jersey. Winnipeg on viimeistellyt yli 20 osumaa enemmän, päästänyt maaleja lähes 30 vähemmän ja sillä on tehokkaampi ykkösnyrkki. Lisäksi Laineen nykyvirettä ei voi aliarvioida, suomalaistähti pystyy ratkaisemaan pelejä omilla suorituksillaan.

NHL on pienten marginaalien liiga, mutta vahvempi ja kovemmassa vireessä oleva Winnipeg vie ottelussa voiton omalla peruspelillään. Vierasvoitto lapulle!