New York Rangers-Carolina Hurricanes
Tiistaina 13.3 klo 01.00
NHL

Tiistaiyönä Suomen aikaan pelattavassa ottelussa Carolina Hurricanes on pakkovoiton edessä, kun se vierailee legendaarisessa Madison Square Gardenissa Eangersin vieraana.

Carolinan seitinohuet pudotuspelihaaveet säilyvät hengissä ainoastaan voitolla Rangersista. Vierasvoitolle löydät mojovan kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Carolina voittaa – kerroin 2.35! Lyö vetosi ilmaiseksi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Kun olet lyönyt 25€ edestä vetoa, saat tilillesi heti 25€ ilmaisvedon ja myöhemmin toisen 25€ ilmaisvedon.

Näin et voi hävitä:

▶︎ Jos Carolina voittaa, saat 25€ panoksella 58,75€ voiton sekä 25€ ilmaisvedon heti ja toisen myöhemmin
▶︎ Jos vetosi ei osu, häviät 25€ panoksesi, mutta saat 25€ ilmaisvedon heti ja toisen myöhemmin

New York Rangers luovuttu tämän kauden osalta jo muutama viikko sitten, mutta joukkue pelaa silti laadukasta kiekkoa. Rangers on hävinnyt kolme ottelua putkeen, mutta tappiot ovat tulleet tulikuumille Floridalle ja Winnipegille sekä Tampa Baylle, joka johtaa koko runkosarjaa. Pelaajiaan myynyt/lainannut Rangers ei taistele enää pudotuspelipaikasta, vaan joukkueessa alkaa uudelleenrakennus kuluvan kauden päätteeksi.

Carolina on viime kierrosten tulosten jälkeen pudonnut jo kuuden pisteen päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta. Huipputasaisessa Itäisessä konferenssissa viimeiset pudotuspelipaikat ratkotaan aivan runkosarjan loppuhetkillä, mutta Carolina uhkaa tippua kyydistä. Joukkue on voittanut kolme ottelua edellisesti viidestä, joten toivoa vielä on. Teuvo Teräväinen on joukkueensa tehokkain 53:lla tehopisteellä, Sebastian Aho tulee heti perässä yhden pisteen päässä. Duon tulikuuman vireen pitää kestää mikäli joukkue haluaa pelata vielä kevään pudotuspeleissä.

Arvio

Rangersin rooli loppukaudella on kiusata niin paljon kuin mahdollista kaikkia joukkueita, mutta todellisen motivaation puute näkyy ennemmin tai myöhemmin kaukalossa. Carolina on pakkovoiton edessä, ja nälkäisenä joukkueena vie mukanaan elintärkeät kaksi pistettä. Hurricanesin pudotuspelihaave pysyy elossa vielä ainakin hetken aikaa.