Winnipeg-Nashville
Maanantaina 26.3 klo 02.00
NHL

NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää reilut kaksi viikkoa. Winnipeg ja Nashville hakevat asetelmia jo kevään pudotuspelejä varten.

Winnipeg on koko kauden ollut kotonaan erittäin vahvam ja tulikuuman Patrik Laineen avulla joukkue on lähellä voittoa. Kotivoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Winnipeg voittaa kertoimella 2.30

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Winnipeg pelaa seurahisoriansa parasta kautta ja on puhkaissut 100 pisteen rajan runkosarjassa. Pudotuspeleihin etenevä joukkue on varteenotettava kilpailija Stanley Cupista. Joukkue selvisi säikähdyksellä, kun Patrik Laineen vamma ei osoittautunutkaan vakavaksi. Laine, joka on maalipörssin toisella sijalla, on pelannut tulikuuman kuukauden, jonka aikana suomalaistähti on nakuttanut hirveällä tahdilla maaleja. Winnipeg on voittanut neljä edellistä otteluaan.

Nashville on näyttänyt epäilijöille että viime kauden menestys ei ollut sattumaa. Pekka Rinne pelaa ehkä uransa parasta jääkiekkoa ja Juuse Saros paikkaa myös upeasti maalilla. Joukkue johtaa keskistä divisioonaa ja on todella vaarallinen vastustaja pudotuspeleissä. Maalivahtien edessä operoi NHL:n tasokkain puolustuskuusikko Roman Josin ja P.K Subbanin johdolla, jonka varaan joukkue voi rakentaa kaudelle hyvän loppuhuipennuksen. Kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioon, mutta suurta syytä huoleen ei ole. Ottelurasitus painaa hieman Nashvilleä, sillä se pelasi edellisenä iltana myös Minnesotan vieraana.

Arvio

Winnipegin peli on kotikentällä täysin erilaista kuin vieraissa, joukkue on agressiivinen, tehokas ja vaikea vastustaja kenelle tahansa. Patrik Laine on kantanut joukkuetta välillä reppuselässä maalien muodossa, mutta muuten joukkueen pelaaminen on laadukasta.

Laine napauttaa ottelussa maalin tai pari, ja Winnipeg jatkaa kotiotteluidensa voittoputkea. Hieman väsyneen oloinen Nashville ei pysy täyttä ottelua kotijoukkueen tahdissa.