Mikkelin Jukurit tiedotti maanantaina puolustaja Teemu Suhosen jatkon yhteydessä, että joukkueen ensi kauden runko on nyt kasassa.

Tiedotteen mukaan seuraan etsitään vielä kahta hyökkääjää ja kahta puolustajaa.

Tämän kauden ringistä ilman ensi kauden kattavaa sopimusta jäivät hyökkääjät Ilmari Pitkänen ja Janne Kumpulainen sekä puolustajat Keni Karalahti ja Ville Räsänen. Koko nelikko on näin ollen tämän kauden päätteeksi vapaata riistaa muille Liiga-seuroille.

Räsäsen sopimuksessa olisi ollut pykälä, jolla Jukurit olisivat voineet halutessaan pitää hänet, mutta seura päätti lopulta toisin. 19-vuotias puolustajalupaus on Carolina Hurricanesin viime kesän seitsemännen kierroksen 197. varaus.

Räsänen pelasi tällä kaudella neljä Liiga-peliä ilman tehoja. Hän esiintyi myös Mestiksessä yhdeksän ottelun ajan. Suurin osa nuorukaisen kaudesta vierähti kuitenkin A-junioreiden puolella, missä hän teki 28 peliin vaatimattomat tehot 0+6.