Liigan hallitsijoilla kummalliset kokoonpanot – yllättävä pelaaja tekee komeaa historiaa!

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan runkosarjan voittava Oulun Kärpät tiedotti torstaina nettisivuillaan, että joukkue viilettää HPK:n vieraana vähintäänkin yllättävällä rotaatiolla. Sivussa nimittäin ovat avainpelaajista Julius Junttila, Mikael Ruohomaa, Ville Leskinen, Saku Mäenalanen, Lasse Kukkonen, Miika Koivisto ja Veini Vehviläinen.

– Haluttiin tänään antaa tietyille joukkueen tulosyksikön avainpelaajille huilia. Haluttiin antaa heille mahdollisuus kerätä energiaa henkisesti ja fyysisesti, jotta he ovat parhaimmillaan lauantaina kauden viimeisessä (runkosarjan) kotipelissä, kuvassa oleva luotsi Mikko Manner kertoi illan kokoonpanovalinnoista.

Liigadebyyttinsä tänään tekee A-nuorten maalitykki Eetu Päkkilä. 18-vuotias laitahyökkääjä on pelannut huippukauden Nuorten Liigassa, iskien tehot 23+17=40 pelaamassaan 48 ottelussa. Manner kertoi, että Päkkilä on fyysisesti lahjakas ja fiksu pelaaja, lisäksi hän kehui mm. nuoren nopeutta ja rannelaukausta.

Maalilla sen sijaan liigadebyyttinsä tekee 17-vuotias Justus Annunen, josta tulee samalla Liigan historian ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt maalivahti.

Yllättävällä rosterilla torstaina pelaa myös runkosarjaurakkansa päättävä TPS, joka isännöi HIFK:ta. Joukkueen nettisivujen mukaan sivussa ovat mm. loukkaantumisen takia Mark Fraser, sekä muista syistä esimerkiksi Henrik Tallinder, Eric Perrin, Tomi Kallio ja Ilari Filppula.

Kokoonpanon elämiset kertovat niin sarjakärjessä viilettävän Kärppien kuin TPS:nkin ylivoimasta.

Kummatkin ovat sinetöineet paikkansa sarjataulukossa, eikä esimerkiksi oululaisia ole pysäyttänyt edes vaikea kevät. Kuudesta edellisestä kamppailusta on irronnut vain yksi voitto.

HPK-Kärpät -pelin rosterit voit katsoa Liigan sivuilta painamalla tätä ja TPS-HIFK -mittelön kokoonpanot tätä klikkaamalla.