Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin tänään, että jääkiekkoseura Helsingin Jokereissa suunniteltaisiin suuria muutoksia.

”Jokereissa suunnitteilla järisyttävä vallanvaihdos – Teemu Selänne syrjäyttämässä Hjallis Harkimon”, Ilta-Sanomat otsikoi juttunsa, joka oli puolenpäivän aikaan lehden nettisivujen toiseksi luetuin uutinen.

Ilta-Sanomien mukaan kyse olisi siitä, että Harkimo olisi jättäytymässä pois puheenjohtajan paikalta ja samalla ”mitä ilmeisimmin” luopuisi 51 prosentin omistusosuudestaan seurassa.

Harkimo ei myöntänyt muttei suoraan kiistänytkään aikeitaan luopua puheenjohtajuudesta jo kuluvan kauden jälkeen.

– No… en mä ole vielä sitä päättänyt. Voi olla, että vetäydyn tämän kauden jälkeen, mutta yhtä hyvin se voi tapahtua seuraavan tai vaikka sitä seuraavan jälkeen, Harkimo vastasi Ilta-Sanomille.

Uutisen mukaan Jokerit Hockey Club Oy:stä 49 prosenttia omistava Arena Events Oy, käytännössä venäläis-suomalaiset miljardöörit Gennadi Timtshenko ja Roman Rotenberg, haluaisivat Jokerien ”uusiksi kasvoiksi” jääkiekkolegenda Teemu Selänteen.

– Joo, kyllä siitä on yhä keskusteltu, että lähtisinkö mukaan Jokerien taustavaikuttajaksi, Selänne sanoo Ilta-Sanomissa.

Ilta-Sanomien pahin kilpailija Iltalehti taas haastatteli Harkimoa aiheen tiimoilta. Iltalehden mukaan Harkimo oli ollut raivoissaan Ilta-Sanomien otsikosta.

– Teemu ei missään tapauksessa syrjäytä minua. Jos lähden, se on vapaaehtoista. Teemusta minulla ei ole mitään tietoa, että haluaako hän tulla. Hänen kanssaan en ole keskustellut tästä asiasta, Harkimo sanoi Iltalehdelle.

– Tuollainen otsikko on ihan perseestä! Mitä se syrjäyttäminen siinä tekee? Kukaan ei lukisi tuota juttua, ellei siinä lukisi se syrjäyttäminen. Kukaan ei ole syrjäyttämässä minua, Harkimo vaahtosi.

Lue Ilta-Sanomien alkuperäinen uutinen tästä linkistä.
Lue Iltalehden haastattelu Harkimosta tästä linkistä.