IS: Espoo Unitedin tulevaisuus vaarassa – omistaja kommentoi kimuranttia tilanneta

© Kuva: Ilari Isotalo

Espoo Unitedin tulevaisuus Mestiksessä on vaakalaudalla. Tänään torstaina on Mestiksen lisenssihakemusten takaraja ja seuran kuviot ovat vieläkin epäselvät.

Neuvotteluja ollaan käyty jo pidemmän aikaa, mutta tilanne on kiharainen. Mestis ei myönnä lisenssiä seuralle, jolla on esimerkiksi palkkarästejä tai verovelkaa kontollaan. Espoo Unitedilla on näitä.

Seuralle halutaan uusia omistajia tai rahoittajia. Tähän menneessä Espoo Unitedin toiminta, niin jääkiekon kuin koripallon puolella, on pyörinyt pääasiassa omistaja Jussi Salonojan henkilökohtaisen rahoituksen avulla.

Salonoja kommentoi Ilta-Sanomille tuoreeltaan neuvottelujen edistymistä.

– Minulla on sekä hyviä että huonoja uutisia espoolaisen jääkiekon ystäville. Hyvää on se, että neuvottelut uuden pääoman saamisesta ovat edenneet tälläkin viikolla erittäin lupaavasti.

– Huonoa puolestaan on se, ettei raha ehdi liikkua ainakaan ennen pääsiäistä, mikä on Mestis-lisenssihakemusten takaraja, Salonoja harmittelee.

Espoo United jättää kaikesta vajavaisuudesta huolimatta lisenssihakemuksen Mestikselle. Hakemusta on tietyissä tilanteissa mahdollista täydentää jälkikäteen, joka antaa Salonojalle lisäaikaa neuvotteluille.

– Jätämme joka tapauksessa lisenssianomuksemme tänään sisään, vaikkakin vajaana. Neuvotteluiden pitkittymisestä johtuen emme ole vielä kyenneet maksamaan akuutteja velkojamme, kuten verovelkaamme, mutta elän vielä toivossa, että voimme täydentää hakemustamme pääsiäisen jälkeen.

– Tarkoituksena on saada neuvottelut heti siinä vaiheessa onnistuneesti maaliin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!