Liigaseura Lappeenrannan SaiPa tiedotti torstaina, että se on tehnyt loppukauden ajaksi pelaajasopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Teimme aiheesta artikkelin jo aikaisemmin, ja voit lukea sen täältä.

SaiPan uusi hankinta tunnetaan erityisesti tappelijana ja jyräävänä taklaajana. Denisov on hankkinut urallaan yli 1300 jäähyminuuttia, joten on oletettavaa, että mies ehtii myös Lappeenrannassa koetella jäähyboksin oven saranoita.

Keräsimme muutaman esimerkin Denisovin aikaisemmista tyylinäytteistä. Tätä saattaa olla luvassa nyt myös Liigassa:

1. Viime kaudelle Denisov pelasi Traktor Chelyabinskin riveissä ja keräsi kauden aikana yhteensä kolme tehopistettä. Tässä videossa Denisov taklaa Lada Togliatin Viktor Komarovia.

2. Kaljupäinen Denisov on nähty usein myös tappelemassa. Tästä löytyi esimerkki vuodelta 2011, kun valkovenäläinen pelasi Dinamossa.

3. Denisov on ollut erityisen tuttu suomalaiselle Leijonapelaajalle Aleksi Laaksolle, joka sai puolustajajärkäjeeltä ison tällin kevään 2012 harjoitusleirillä, kun Suomi ja Valko-Venäjä pelasivat harjoitusottelussa vastakkain. Laakso sai taklauksesta aivotärähdyksen, eikä voinut jatkaa MM-kisoihin.