Liigan pudotuspeleistä ilman mitään valtavaa kiriä ulos jäävä Jukurit tiedotti perjantaina kotisivuillaan, että tällä kaudella kiekkokiertolaisina useammassa seurassa pelanneet Aku Kestilä ja Tuomas Vartiainen vahvistavat mikkeliläisjoukkueen rotaatiota helmikuun ajan.

Viimeisimpänä Pelicansin paidassa viidessä ottelussa luutinut Kestilä on pelannut tällä kaudella lisäksi Kärpissä 14 ottelua. Pelaamissaan 19 ottelussa hyökkääjä on kerännyt tehot 1+3=4. Tällä kaudella Kestilä on pelannut myös 22 ottelua Mestistä Hermeksen riveissä tehoin 9+15=24.

Vartiainen on puolestaan pelannut tällä kaudella Kärpissä 12 ottelua tehoitta ja Hermeksessä Mestistä 18 ottelua. Kokkolalaisjoukkueessa Vartiainen on saalistanut tehot 6+4=10.

Mikkeliläisten ykkösketju on todella erikoisen näköinen, sillä ainoastaan sentteri Turo Asplund on pelannut koko kauden Jukureissa. Laituri Mika Partanen pelasi ennen Mikkeliin siirtymistä HIFK:ssä ja Vartiainen siis Kärpissä.