Taas hyökkääjiä ulos liigajoukkueesta – epäonnistuneiden vahvistusten ura jatkuu ulkomailla!

© Kuva: Pekka Mäntylä

Liigassa jumbopaikkaa miehittävä ja pudotuspelipaikkansa jo menettänyt Vaasan Sport tiedotti tiistaina nettisivuillaan, että reilu parikymppisten yhdysvaltalaishyökkääjien Michael Parksin ja Sam Povoroznioukin sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä.

Pelaajat siirtyvät seuran sivujen mukaan loppukaudeksi ulkomaiden sarjoihin.

Alkukaudella loistavasti tehoillut Parks pelasi Sportissa 46 ottelua pistein 11+9=20, Povorozniouk puolestaan edusti Sportia 31 mittelössä tehopistein 4+8=12.

– Parksilla ei ole viime aikoina homma oikein toiminut, ja päädyimme molemmin puolin tähän ratkaisuun, että hän jatkaa uraansa muualla. Povorozniouk ei puolestaan pitkän pelikiellon takia olisi ehtinyt pelata kuin muutaman ottelun, joten emme nähneet järkeväksi pitää häntäkään täällä, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran sivuilla.

Siirrot aiheuttavat elämää rotaatiossa. Joukkue kirjoitti tiedotteen lopussa lisäksi, että liigarinkiin nousevat alle 18-vuotiaiden maajoukkuehyökkääjä Eetu Mäki sekä puolustajat Elias Laitamäki ja Tobias Åkerman.

Lisäksi puolustaja Juho Laitamäki ja hyökkääjä Aleksi Nikko siirtyvät toistaiseksi lainalle Mestiksen Hermekseen ja ovat valmiina hyppäämään askiin Sportissa, mikäli tarve vaatii.

Aiemmin Sportista lähti jo kultakypärääkin kantanut Markus Nenonen. Hänen uusi seura on ainakin kevään ajan Tappara.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.