Syvällä kyntävä liigajoukkue sai vahvistusta – merkittävä apu myös kuumien junioreiden kannalta!

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Liigan pudotuspeleistä mitä todennäköisemmin karsiutuva KooKoo tiedotti nettisivuillaan maanantaina, että joukkue vahvistuu loppukaudeksi TPS:stä saapuvalta hyökkääjä Topi Taavitsaisella.

– Topi on meille tervetullut vahvistus: Luisteluvoimainen ja hyvällä laukauksella varustettu pelaaja. Samalla siirto varmistaa pelaajien riittävyyden myös A-junioreiden tärkeässä pudotuspelitaistossa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran nettisivuilla.

Lainasopimuksella saapuvan 26-vuotiaan hyökkääjän siirto on siis KooKoon junnujen kannalta tärkeää, kuten Kultanenkin totesi. Kouvolalaisten A-nuoret pelaavat ikäluokkansa Liigassa paikasta pudotuspelien avauskierrokselle.

– Tulen Lumon Areenalle luonnollisesti täynnä intoa ja energiaa. Nälkää on paljon, koska tiedän pystyväni tekemään tulosta myös Liigassa. Runkosarjaa on jäljellä vielä kuusi matsia ja haluan auttaa joukkuetta ottamaan niistä niin monta voittoa kuin mahdollista, Taavitsainen vakuutteli, ja jatkoi:

– Kaikki haluavat kaudelle positiivisen lopetuksen!

Taavitsainen pelasi TPS:ssä tällä kaudella 27 ottelua tehoin 1+3, TUTO Hockeyn paidassa syntyi yhdessä Mestiksen pelissä yksi syöttöpinna.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00