Petteri Sihvonen lyttäsi Teemu Selänteen asiantuntemuksen: ”Kyllä on heikkoa – mitä tämä höpinä oikein on!?”

© Kuva: Getty Images

Teemu Selänne ei tehnyt vaikutusta jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvoseen.

Sihvonen arvosteli omalla Twitter-tilillään kovin sanoin Selänteen asiantuntemusta, kun Saksa pelasi olympiafinaalissa Venäjän olympiaurheilijoita vastaan. Sihvosen mukaan entisen NHL-tähden puheet olivat ”höpinöitä”. Myöskään Selänteen peliymmärrys ei tehnyt mieheen vaikutusta.

Pääset lukemaan alta Sihvosen mietteitä:

– Selänne jumalauta sanoo studiossa, että Saksan pitäisi pelata muuta kuin Marco Sturmin luomaa peli-identiteettiä! Kyllä on on heikkoa. Että Saksan pitäisi muka enemmän purkaa ja roiskia eikä kontrolloida kiekkoa. Mitä tämä höpinä oikein on!? Sihvonen latasi.

– Selänne vaatii vielä jälkikäteenkin Saksalta, että ”kiekko ulos alueelta”. Himputti, että peliymmärrys on alhainen hänellä. Se, että Saksa pelaa finaalissa; se, että Saksa laittoi Venäjän tiukoille, perustuu: omaan peli-identiteettiin, jossa kiekkoa ei heitetty ulos alueelta!