Winnipeg-NY Rangers
Sunnuntaina 11.2 klo 22.00
NHL

Sunnuntai-iltana pelataan suomalaisittain mielenkiintoinen NHL-peli, kun tosissaan tämän kauden Stanley Cupista taisteleva Winnipeg Jets saa vastaansa NY Rangersin.

NHL:n kovimman kotijoukkueen Winnipegin reilulle voitolle löytyy pelattava kerroin Coolbetin kautta. Coolbet tarjoaa ensimmäisen talletuksesi tuplana aina 150€ asti.

Winnipeg -1.5 – kerroin 2.25! Lunasta myös huipputarjous:

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Winnipeg Jets on joukkue, joka taistelee tosissaan tämän kauden mestaruudesta. Tuota olisi ollut vaikea uskoa vielä viime kauden jälkeen, mutta 2017-2018 – kaudella joukkueen meno on ollut upeaa seurattavaa. Peräti kymmenen ottelun kotiputkea pelaava Winnipeg napsii edelleen voitoja tasaisella tahdilla, ja taisteleekin Central-divisioonan voitosta yhdessä Nashvillen kanssa. Suorituksen arvoa lisää se, että joukkueen ykkössentteri Mark Scheifele on ollut sivussa jo viikkokaupalla.

NY Rangers on jo julkisesti ilmoittanut siirtävänsä katseensa ensi kauteen. Mahdollisia muutoksi on siis todennäköisesti tulossa ennen siirtotakarajan umpeutumista helmikuun lopulla. Joukkue on voittanut vain yhden ottelun viimeisestä viidestä ja on valahtanut Metropolitan-divisioonan viimeiseksi. Viime peleissä luovuttaminen on hieman jo näkynyt isomaalisina tappioina.

Winnipeg on tällä kaudella viimeistellyt lähes 20 osumaa enemmän ja päästänytkin yli 20 osumaa vähemmän kuin illan vastustaja NY Rangers. Nämä ovat syyt miksi joukkueet ovat tässä vaiheessa kautta sarjataulukon eri päissä. Patrik Laine pelaa tasaista kautta, suomalaistykki on viimeistellyt jo 25 osumaa tällä kaudella. Winnipeg pelaa tällä hetkellä erittäin tiiviillä viisikolla, josta ei heikkoa kohtaa tunnu löytyvän.

Arvio

Winnipegin roolitus on osunut upealla tavalla kohdilleen ja toinenkin suomalainen Joel Armia on löytänyt paikkansa joukkueesta. Hänen puurtamistaan muun muassa alivoimalla arvostetaan joukkueen sisällä paljon. Sarjan paras kotijoukkue (20 voittoa jo kotona) ottaa ottelusta motivaatiedun ja paremmuutensa avulla jälleen yhden voiton lisää. NY Rangersille ei anneta tässä ottelussa mahdollisuuksia.