Tappara – Pelicans
Lauantai klo 17.30
Liiga

Hakametsässä pelataan lauantaina isoista pisteistä, sillä voitto olisi tässä vaiheessa kautta erityisen maukas kummassakin leirissä. Tappara pyrkii pitämään paikkansa Liigassa kolmen joukossa, kun taas Pelicans taistelee noustaakseen suoraan pudotuspelipaikkaan.

Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa ottelussa ennakkosuosikki Tapparalle maukasta kerrointa. Tämän lisäksi saat lunastettua yhteensä 50€ ilmaisvedot – kaksi 25 euron arvoista vetoa.

Tappara voittaa, eikö niin? Ja päälle 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara joutuu talvikisojen aikana testiin, sillä joukkueen on pärjättävä ilman Jukka Peltolaa ja Mikko Lehtosta. Poissaolot ovat merkittäviä, mutta toisaalta Markus Nenonen saa näyttöpaikkansa. Uudet miehet saavat isompaa roolia, kun tähdet loistavat kisoissa.

Jos Tappara antaa tasoitusta muutaman poissaolon vuoksi, antaa kalenteri toisaalta helpotusta. Tapparalla oli perjantaina lepovuoro ja se pääsee tuoreilla jaloilla otteluun. Pelicans sen sijaan tahkosi Helsingissä, ja tämä rasitus saattaa näkyä illan ottelun edetessä.

Poissaoloista huolimatta kotietu sekä levosta saatava etu kääntää vaakaa selvästi Tapparan hyväksi. Pelicans on ollut viime aikoina hyvävireinen, mutta onko Tappara tänään vähän turhan kova pala?

Arvio

Hakametsä on vaikea paikka Pelicansille eikä mikään puhu toisen tuloksen puolesta tänäänkään. Pelicansin voitto olisi suuri yllätys. Tapparan muutaman avainpelaajan poissaolo auttaa, mutta mahtaako haaste olla silti liian suuri?