NHL:ssä on vietetty viimeisen kahden viikon ajan ”bye-viikkoja”, jonka ansiosta NHL-pelaajat saavat viettää viisi päivää lomaa ilman NHL-seuran toimintaa.

Suomalaistähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov viettivät oman lomansa Floridan lämmössä, kun taas San Jose Sharksin hyökkääjä Joonas Donskoi matkasi Havaijille rentoutumaan.

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi keksi kuitenkin aivan muuta tekemistä omalla viime sunnuntaina alkaneella vapaallaan.

Edmontonilaisen The Juliette Nunes Show With Raj -radioshow’n mukaan Puljujärvi oli käynyt etelänmatkan sijaan vierailemassa ulkojäällä ihastuttamassa paikallisia lapsia.

Yhden lapsen vanhempi oli erityisen iloinen yllättävästä vierailusta ja pyysi radioshow’ta huomiomaan Puljujärven hyväsydämisen teon.

– Moikka, Juliette! Voisitteko antaa kunnianosoituksen Jesse Puljujärvelle siitä, että hän tuli täysin yllättäen lempi ulkojääkentälle ja pelasti 9-vuotiaan Eric-poikani päivän luistelemalla hänen ja hänen kaverinsa Loganin kanssa, radioshow mainitsi Twitter-tilillään vanhemman sanoneen.

Puljujärven NHL-pelit jatkuvat ensi lauantaina, kun vastaan asettuu Vancouver Canucks.