Pelicans-TPS
Torstaina 1.2 klo 18.30
Liiga

Kotimainen Liiga jatkuu jälleen torstai-iltana useamman ottelun voimin. Lahdessa nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun runkosarjan voitosta kamppaileva TPS saapuu haastamaan Pelicansin.

TPS on ollut vakuuttava läpi kauden, ja sen vierasvoitolle tappioputkessa olevaa Pelicansia vastaan maustaa upea kerroin! Mr.Greenin kautta saat ottelun loistavan kertoimen vierasvoitolle ja päälle 50€ ilmaisvedot!

TPS voittaa – kerroin 2.50! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

TPS on tosiaan pelannut koko kauden upeasti, kun joukkue on sementoinut asemansa sarjan kärkijoukkueiden pariin ja taistelee vielä jopa runkosarjan voitosta Kärppiä vastaan. Ero on tällä hetkellä seitsemän pistettä, eli hieman TPS tarvitsee apua Kärpiltäkin. Viimiesestä viidestä ottelusta kaksi on päätynyt turkulaisten voittoon, joten keskittyminen pitää pitää kasassa vielä aivan runkosarjan loppuun asti. Takana vaanivat JYP ja Tappara vain parin pisteen päässä.

Pelicans on sarjassa yhdeksäntenä ja paikka pudotuspelien ensimmäiselle kierroksella alkaa varmistua. Joukkue varmasti yrittää päästä vielä kuuden parhaan joukkoon, mutta eroa sinne on kuusi pistettä. Viimeaikaisilla tuloksilla tavoite jää vain haaveeksi, sillä joukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja viimeisen voitto on tammikuun puolen välin tienoilta.

Arvio

TPS lähtee otteluun vieraspelistä huolimatta marginaalisena suosikkina. Tomi Kallio (14+30) ja Ilari Filppula (5+28) ovat johdattaneet joukkuetta mallikkaasti kuluvalla kaudella. Viidestä viimeisestä kohtaamisesta Pelicans on vienyt nimiinsä kolme, mutta TPS on voittanut kaksi viimeisintä. Joukkueet ovat tällä hetkellä menossa eri suuntiin ja TPS taistelee aidosti mestaruudesta, kun taas Pelicansin mestaruus olisi selviytyä puolivälieriin asti. Kovavireisempi ja Kärppiä runkosarjan voitosta jahtaava TPS vie ottelun nimiinsä upean kertoimen kera!