TPS – JYP
25.1. perjantai klo 18.30
Liiga

TPS ja JYP iskevät perjantaina yhteen kotoisessa Liigassa. Jos TPS saa maalihanat auki ja voittaa ottelun, sinä pääset triplaamaan panoksesi.

SuomiKiekko-sivuston lukijat saavat maistuvaa herkkua otteluun kerroinboosterin muodossa. Kun avaat pelitilin Mr.Greenille ja panostat otteluun 25€ vedon, lunastat samalla itsellesi 2 x 25€ ilmaisvetoa tuleviin koitoksiin.

Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

TPS voittaa ja tekee yli 3 maalia – kerroin 3,00! Lunasta samalla 2×25€ ilmaisvetoa

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen 7 päivän kuluttua tästä.

TPS ja JYP kohtaavat perjantai-iltana ottelussa, josta ei puutu panoksia. JYP on pelannut viime aikoina ailahdellen, mutta kärkikamppailu varmasti sytyttää hurrikaanipaidat parhaaseensa.

Edellisen kerran, kun JYP vieraili Turussa oli tuliaisina komea 6-1-voitto. Tämän itseluottamusta antavan edellisen vierailun lisäksi jyväskyläläisillä on vain kahden pelin viikko, joten ryhmä pystyy latautumaan otteluun kaikessa rauhassa ennen ensi viikon puristusta. JYP pelaa tuolloin neljä ottelua viiteen päivään.

TPS pelasi edellisen kerran tiistaina häviten HPK:lle kamppailun 2-4-lukemin. Tulokseen ei kannata silti liikaa keskittyä, sillä turkulaisilla on riesanaan jo jonkin aikaa kestänyt heikompi jakso. Tammikuu on ollut tuloksellisesti vaikea ja pelin eri osa-alueilla, kuten viimeistelyssä, olisi petraamista.

Arvio

TPS on laadullisesti osoittanut olevansa aivan Liigan kärkipäätä. On vain ajan kysymys, milloin joukkue löytää taas parhaimman vireensä. Tämän vedon kannalta olisi toivottavaa, että se löytyisi jo tänään. Jos TPS on parhaimmillaan, kaatuu JYP kotonaan. Nyt sen vireen olisi taas vaan jo hiljalleen löydyttävä!