Miten tämä on mahdollista? NHL:n supertähdeltä järisyttäviä kommentteja kunnostaan – myös luotsi ylisti

© Kuva: Getty Images

Kesällä 2012 ja 2014 jääkiekon Stanley Cupin voittanut Los Angeles Kings on ollut tällä kaudella vahvassa liidossa, pääasiassa loistavan alakerran luutimisen takia. Sarjassa vähiten maaleja päästävien joukkueiden kastiin kuuluvan Kingsin yksi tärkeimpiä pelaajia on puolustuksen tukijalka, ja pistelinko Drew Doughty.

Kaksinkertainen Stanley Cup -mestari, World Cupin voittaja, alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja MM-hopeamitalisti on voittanut paljon, kuten meriitit osoittavat. Silti Doughty on omasta mielestään nyt elämänsä kunnossa – kommentit kuulostavat hurjilta.

– Tiedän, että taidan sanoa tämän melkein joka vuosi, mutta tuntuu, että parannun ja pelaan (urani) parasta jääkiekkoa, kanukkipakki arveli NHL.comin julkaisussa.

Doughtyn sanat voivat itse asiassa pitää kutinsa meriittejä katsomalla. Los Angeles on siis kuten todettua, ollut päästettyjä maaleja tuijottamalla sarjan parhaiten puolustavia joukkueita, lisäksi se on alivoimassa sarjan kärkisakkeja.

Ja kaiken kruunuksi Doughty on iskenyt jo 30 pinnaa kuninkaiden takalinjoilla. Myös uusi luotsi John Stevens tiesi sen, että joukkueen ykköspakki on yksiselitteisesti hyvä, ja että kanadalainen on ollut tuolla tasolla läpi kauden.

– Hän on ollut todella hyvä pelaaja pitkän aikaa. Hän oli todella hyvä pelaaja, kun tulin tänne, LA:n ainakin alkukauden perusteella sarjan kärkiporukoihin palauttanut Stevens hymähti.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.