Liigajumbolle huikea uutinen – kolossimainen maalitykki jatkosopimukseen!

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sport on jumiutunut Liigan jumboksi, mutta ensi kauden joukkueen rakentaminen käy kiivaana – kuten pitääkin. Tänään Sport pääsi julkistamaan todella mieluisen uutisen.

Joukkueen tämän kauden kovin maalitykki, hyökkääjä Olavi Vauhkonen jatkaa seurassa myös ensi kaudella. 29-vuotias Vauhkonen on latonut tällä kaudella 44 ottelussa 17 maalia ja saalistanut lisäksi 12 maalisyöttöä.

Isokokoinen, peräti 194-senttinen ja 109-kiloinen Vauhkonen tunnetaan romuluisena pelaajana, ja mies kantaakin paljonpuhuvaa lempinimeä Tuhma-Olavi.

– Hienoa, että Olavi jatkaa Sportissa. Hän tulee olemaan meille iso pelaaja myös ensi kaudella, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran tiedotteessa.

Vauhkonen pelasi ensimmäiset liigaottelunsa jo kaudella 2008–09 kasvattajaseurassaan Jokereissa. Sittemmin Vauhkonen on edustanut Liigassa myös SaiPaa ja Lukkoa. Nyt käynnissä on toinen kausi Sportin kotkapaidassa. Yhteensä Vauhkonen on pelannut 310 SM-liigan runkosarjaottelua tehoilla 67+59=126.

– Vauhkosen liike on parantunut huomattavasti siitä, kun hän tuli tänne. Hänellä on yhä käyttämätöntä potentiaalia nousta huipputason pelaajaksi Liigassa ja muissa kovissa sarjoissa, Jämsä kommentoi.

Ennen Vauhkosen sopimusta Sport julkaisi jo aamulla puolustajien Tony Sundin ja Ville Saukon vuoden mittaiset jatkosopimukset.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.