Mestiksen kärjessä viilettävä KeuPa HT kirjoittaa nettisivuillaan, että tällä kaudella Asia Leaguessa Nikko Icebucksin paidassa tehokkaasti pelannut keuruulaisryhmän myynti- ja markkinointipäällikkö sekä pitkäaikainen pelaaja Taneli Maasalo palaa kaukaa pallon toiselta puolelta vielä kerran joukkueen remmiin.

Ennen Suomeen paluuta jäljellä on vielä kaksi Aasian liigan ottelua. Japanin visiitin jälkeen hyökkääjä uusvanhan joukkueensa kanssa kohtaa 29. päivä K-Vantaan vieraissa, seuraavana päivänä vuorossa on Maasalon juhlaottelu Keuruulla LeKiä vastaan.

Näiden koitosten jälkeen Maasalo siirtyy uusien haasteiden pariin, ja uusista työkuvioista tiedotetaan ensi viikon aikana.

– Reilun kuukauden intensiivinen harjoittelu ja pelirupeama ovat nostaneet pelikuntoni niin korkealle, että pelaaminen Mestiksessä on mahdollista, Maasalo valotti keuruulaisten nettisivuilla.

– Matkani KeuPassa taas on ollut niin ainutlaatuinen, että haluan ehdottomasti pukea KeuPa-paidan vielä päälleni ennen siirtymistä uusiin haasteisiin. Koko viikonlopusta tulee varmasti erittäin tunteikas, hyökkääjä lisäksi tunteili.