Toronto Maple Leafsin ei kuluvalla kaudella ole paljoa tarvinnut painia vastoinkäymisten kanssa ainakaan tuloksia tuijottamalla. Upeasti 35 pistettä kerännyt joukkue miehittää itäisessä konferenssissa hienosti kolmatta sijaa, vain kolme pinnaa Tampa Bay Lightningia perässä.

Nyt pienen pientä päänvaivaa kuitenkin aiheuttaa sentteri Tyler Bozakin tilanne. Keskushyökkääjä ei pelannut Vancouver Canucks -pelissä määrittelemättömän sairauden takia.

Toronto etsii tällä kaudella 11 pinnaa iskeneelle kanukille mitä ilmeisemmin varsin kiivaasti paikkaajaa. Toisaalta, vaikka poissaolo on murhe, kertoo sen ratkaiseminen Maple Leafsin tilanteesta paljon.

Paikkaajia löytyy laadukkaasta joukkueesta.

Päävalmentaja Mike Babcock on nimittäin sanonut Ottawa Sunin mukaan, että hänen paikalla sentterinä voisi viilettää William Nylander.

Ruotsalaishyökkääjä viiletti Canucks-ottelussa joukkueensa ykkösketjun laidalla, Nazem Kadrin ja Leo Komarovin kanssa.

Bozak voi palata seuraavaan peliin tai sitten ei. Tilanne on auki.

– Kuka tietää? Jos käytämme Nylanderia, kokeilemme luultavasti häntä siellä, päävalmentaja Mike Babcock sanoi sivustolle.

– Yritän vain voittaa Calgary-pelin ja lähteä pois sieltä, valmentaja jatkoi.

Tilanne on Toronton kannalta ihanteellinen, kun kirkkaimmat tähtipelaajat voivat ottaa missä tahansa.

Toisaalta, suomalaishyökkääjille Kasperi Kapaselle ja Miro Aaltoselle tämä on NHL-paikan suhteen jälleen kerran huolestuttava uutinen. Paikka ylhäältä on kiven takana loukkaantumisista huolimatta.