Oi voi! Yksi NHL-kauden kovimmista sensaatiopelaajista loukkaantui – ”Yksi sarjan aliarvostetuimpia pelaajia”

© Kuva: Getty Images

St. Louis Blues otti murskaavan 6-1-vierasvoiton Detroit Red Wingsistä lauantai-iltana pelatussa kamppailussa.

Blue sai voitto-ottelusta kuitenkin ikävää jobinpostia, kun joukkueen tähtihyökkääjä Jaden Schwartz joutui jättämään pelin kesken avauserässä tapahtuneen loukkaantumisen takia.

Schwartz sai Red Wings -pakki Mike Greenin kovan vedon jalkaansa, minkä seurauksena kanadalaishyökkääjä jouduttiin taluttamaan pois kaukalosta.

Bluesin päävalmentaja Mike Yeo tiedotti pelin jälkeen seuran Twitter-tilillä, että Schwartz kävi kuvauksissa, eikä vielä ainakaan murtumaa löytynyt. Luotsin mukaan pelurin tilannetta tutkitaan lisää, kun hän pääsee kotiin.

Schwartz on ollut yksi tämän kauden suurimpia yllättäjiä, kun viime kaudella 55 tehopistettä nakuttanut taituri on tehnyt tämän sesongin 30 pelissä jo huikeat 14 maalia ja 35 tehopistettä. Miehen tehotilasto on hämmästyttävän kova +22.

25-vuotias hyökkääjä on NHL:n pistepörssin kahdeksantena, sekä Bluesin sisäisen pistepörssin toisena Brayden Schennin jälkeen.

– Vihaan sitä, että Schwartz joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen takia. Hän on yksi sarjan aliarvostetuimmista pelaajista ja toivon, että tämä ei ollut mitenkään vakava vamma, NBC Sportsin asiantuntijana toimiva NHL-legenda Jeremy Roenick kommentoi tapausta.