Kynsin ja hampain Liigan pudotuspelipaikasta vääntävä Kouvolan KooKoo tiedottaa nettisivuillaan, että se on tehnyt jatkosopimukset peräti kuuden lupaavan kiekkoilijan kanssa.

Kaksivuotiset jatkopestit kirjoittivat aatonaattona Olli Korhonen, Joonas Oden, kuvassa oleva Arttu Pelli, Santeri Salmela, Oskari Salminen ja Peetro Seppälä.

Pelaajista kaikki Odenia lukuun ottamatta ovat päässeet maistamaan liigavauhtia kuluvalla kaudella. Seppälä, Salmela ja Oden ovat myös pukeneet ylleen leijonapaidan alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Meillä on vahva intressi kasvattaa omia liigapelaajia. Pitkällä tähtäimellä tarvitsemme luonnollisesti lisää voimaa omista junioreista. Nyt julkaistut sopimukset ovat yksi iso askel kohti omavaraisempaa joukkuetta, painotti KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran nettisivuilla.

KooKoo on sarjataulukossa tällä hetkellä 11:ntenä, eli ensimmäisellä karsiutujan paikalla. Matkaa kymmenettä paikkaa miehittävään Pelicansiin on jo kahdeksan pinnaa, joskin kouvolalaiset ovat pelanneet yhden mittelön lahtelaisia vähemmän.