JYP pelaa parhaillaan Liigassa kotonaan HIFK:ta vastaan, ja samalla JYPin paras maalintekijä Juuso Puustinen kohtaa neljän edelliskauden seuransa.

Vieraskoreus oli kaukana, sillä avauserässä JYP nappasi 3–1-johdon, ja Puustinen kuritti ex-seuraansa kahdella syöttöpisteellä.

Ottelun alkajaisiksi jo neljännellä minuutilla Puustinen alusti Mikko Mäenpään viimeistelemän avausmaalin. Erän puolivälissä JYP iski kahdesti alle minuuttiin ja siirtyi reilun 11 minuutin jälkeen jo 3–0-johtoon, kun Puustinen syötti Antti Suomelan viimeistelemän osuman.

Viime kaudella HIFK:ssa Puustinen sai kasaan vaatimattomat kuusi maalia ja 20 tehopistettä. Tällä kaudella Puustinen on viimeistellyt jo peräti 18 maalia, ja HIFK-ottelun avauserän jälkeen tilillä on 15 syöttöpistettä.

Puustinen on koko Liigan maalipörssissä toisena. Edellä on vain 20 maalia viimeistellyt Kärppien Charles Bertrand. Puustinen on pelannut neljä ottelua vähemmän kuin Bertrand.

Katso JYPin avauserän ilotulitus oheisista Ruudun linkeistä. 26 minuutin jälkeen JYP johtaa ottelua jo maalein 5-1.