Vegas Golden Knights on tehnyt neljän vuoden mittaisen ja 10 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen puolustaja Brayden McNabbin kanssa.

Viime kesän laajennudraftissa Los Angeles Kingsistä Vegasiin valittu McNabb on pelannut tällä kaudella 20 ottelu tehoin 0+2.

26-vuotiasta kanukkipakkia ei kuitenkaan tunneta tehoistaan, vaan todella tunnollisesta puolustuspelaamisestaan.

McNabb on Golden Knightsin todellinen tilastokuningas, kun 193-senttinen ja 94-kiloinen pakki johtaa joukkueensa tehotilastoa (+10), jäähypörssiä (19min), taklauspörssiä (56) ja blokkitilastoa (52) näytöstyyliin.

Buffalo Sabresiin kesällä 2009 kolmannella kierroksella (66.) varattu McNabb on pelannut NHL-urallaan yhteensä 258 ottelua tehoin 7+45=52.

– Hän on tehokas pelaaja ja hän on todella loistava palanen kokoonpanoomme. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että saimme napattua hänet riveihimme laajennusdraftissa. Olemme iloisia hänen kehityksestä. Hän tulee olemaan joukkueemme runkopelaajia tulevaisuudessa, Golden Knightsin GM George McPhee sanoi seuran hovitoimittajalle David Schoenille sopimuksen tultua julki.

x-Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
McNabb's four-year contract carries an AAV of $2.5 million. This is $10 million total. And this is cash, which is just as good as money😉