Paha kolaus! Winnipegin lähes 6 miljoonan dollarin NHL-pelurille haikeita uutisia

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets sai sunnuntaina ikäviä uutisia, kun joukkueen luottopuolustaja Tobias Enströmiä joutuu sivuun kaukaloista kahden kuukauden ajaksi, Jets TV:n toimittaja Jamie Thomas kertoo Twitterissä.

Enström satutti polvensa viime yön ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista.

33-vuotias ruotsalaispakki on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumista ja hänen edellinen pitkä loukkaantuminen johtui juuri polvivammasta. 5,75 miljoonan dollarin palkkaa ensi kesään asti tienaavan pelurin onneksi uusin vamma tuli kuitenkin eri polveen, joten hän säästyi pahimmilta mahdollisilta skenaarioilta.

Enström on pelannut tällä kaudella 19 ottelua tehoin 0+2. Ruotsalaispakin tehopisteet ovat aikaisempiin kausiin verrattuna pahasti laskussa, mutta hänen peliotteensa ovat silti saaneet paljon positiivista palautetta.

Jets kutsuu Enströmin paikkaajaksi AHL:stä 23-vuotiaan kanadalaispuolustajan Tucker Poolmanin.