Suomalaisvahti Antti Raanta loukkaantui Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Sharks-hyökkääjä Logan Couturen kyynärpää kolahti avauserässä suoraan Raannan niskan ja hartioiden alueelle, eikä suomalaisvahti pystynyt jatkamaan ottelua.

Azcentral-lehden toimittaja Bob McManaman tiedotti myöhemmin torstaina, että Raanta kärsii aivotärähdyksen oireista ja joutuu huilaamaan sen takia ainakin kaksi seuraavaa ottelua.

Coyotes-luotsi Rick Tocchetin kommentit liittyen Raantaan antoivat vähintäänkin huolestuttavan kuvan suomalaisvahdin pelikunnosta.

– Et voi koskaan tietää päävammojen vakavuudesta, tai oikeastaan mistään hartioihin tai päähän kohdistuneista vammoista. Ne voivat viipyä. Minulla ei ole yhtään tietoa, kuinka pitkään hän tulee olemaan sivussa, Tocchet kommentoi Azcentral-lehdelle.

Raannalta jää väliin ainakin ensi yön ottelu Los Angeles Kingsiä vastaan, sekä Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yön Vegas Golden Knights -ottelu.

Coyotes kutsui farmista Raannan tuuraajaksi tshekkivahti Marek Langhamerin.