NHL:n yksi kovimmista tutkapareista on tässä! – Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen aivan poskettomassa iskussa!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho oli vielä vasta 15 ottelun maalittomassa putkessa.

Nyt se putki on vain kaukainen muisto menneestä!

Aho on yltynyt aivan poskettomaan vireeseen viime kierrosten aikana.

Ennen Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välistä kierrosta Aho oli onnistunut maalinteossa kolmessa ottelussa putkeen.

New York Islandersia vastaan verkot heiluivat jälleen. 20-vuotias suomalaishyökkääjä vei Hurricanesin 1-0-johtoon heti kamppailun alkuhetkillä.

Eikä pelkästään Aho ole tällä hetkellä hirmuiskussa.

Hänen vierellä pelaava Teuvo Teräväinen on nakuttanut hurjaa jälkeä sen jälkeen, kun hän, Aho ja Jordan Staal lyötiin yhteen.

Islandersia vastaan Teräväinen napautti heti Ahon maalin jälkeen taululle lukemiksi 2-0.

Aholla ja Teräväisellä oli koossa tehot 1+1 jo alle neljän peliminuutin jälkeen.

Teräväinen kaunisteli vielä toisessa erässä lukemat 4-1:een, kenenkäs muunkaan, kuin Ahon syötöstä. Teräväisen loppusaldoksi jäi tehot 2+1 ja Ahon 1+2.

Ottelu päättyi lopulta Hurricanesin vakuuttavaan 4-2-voittoon.

Ennen Islanders-kamppailua Teräväinen oli nakuttanut kolmessa edellisessä ottelussa tehot 3+4. Aholla kolmen viimeisimmän pelin tehot olivat 3+3.

Suomalaiskaksikosta on tullut yksi NHL:n kovimmista tutkapareista. Aho ja Teräväinen asettavat kovan haasteen nykykunnollaan Tampa Bay Lightningin Steven Stamkosille ja Nikita Kutsheroville. Stamkos ja Kutsherov ovat olleet koko alkusyksyn ajan kovassa lentovireessä. Molemmat löytyvät myös tällä hetkellä NHL:n pistepörssin kärkipaikoilta.