Juhani ”Tami” Tamminen raivostui teräväkynäisestä kolumnista – ”Tätä minä kutsun ”ikärasismiksi” – OMG!!”

© Kuva: Juha Tamminen

Ensin meni hermot MTV3:n selostajaan Niki Juuselaan, nyt Iltalehden kolumnistiin Tuomas Enbuskeen.

Aurinkokuningas Juhani ”Tami” Tamminen julkaisi raivoa puhkuneen vastineen Iltalehden sivuilla sen jälkeen, kun Enbuske oli nostanut hänet esille hyvin teräväkynäisessä kolumnissaan.

Enbuske käsitteli kirjoituksessaan vanhuksia ja näiden sosiaalisen median käyttäytymistä.

– Vanheneminen oikeasti tekee monesta ihmisestä pikkuhiljaa hitaasti hiipuvan höperön. Se tapahtuu varmasti myös minulle. Ellei ole jo tapahtunut. Esimerkiksi Juhani ”Tami” Tammisen sekavat avautumiset tällä viikolla Facebookissa Niki Juuselan penisvideosta olivat katkeran has beenin huutoa. Aurinkokuninkaan lausunnot kannattaisi sijoittaa sinne, minne aurinko ei paista. Vaikka valtiosihteerin takaluukkuun, Enbuske kirjoitti.

Tästä 67-vuotias entisajan kiekkovaikuttaja ei tykännyt.

– Enbuske välittää väärää tietoa ja ”oksentaa” brändini päälle tavalla, joka saa kokeneen Leijonan (Lion #79) ärjymään!!, Tamminen aloittaa tilityksensä.

– Enbuske halveksii Pirkko Arstilaa ja minua, ensisijaisesti iän takia!! Tätä minä kutsun ”ikärasismiksi”, jonka olisin odottanut soittavan kelloja ko. toimituksen johdossa!!, Tamminen kohdistaa kritiikkinsä osaltaan myös Iltalehden puolelle.

– Tänä aikakautena, jolloin hienoa maatamme johtaa presidentti (Sauli) Niinistö (69 vuotta) suvereenilla tavalla ja pyrkii jatkokaudelle!! Samaan aikaan Ilkka Kanerva (69 v) vie rauhan sanomaa ylivertaisesti sinivalkoisen arvomaailman saattelemana!! Tämä ”Veli” Enbusken päässään kehittämä ”ikärasismi” kohdallani kertoo enemmän kolumnistin täydellisestä tietämättömyydestä kapasiteettini suhteen! OMG!!

Vasta MTV3:n kommentaattoripuolelta sivuun laitettu Tamminen haastaa lopulta veli Enbusken jonkinlaiseen… painiotteluun?

– Urheilun ammattilaisena – vuodesta 1966 non stop – en ole koskaan pelännyt haasteita!! Joten fyysisen kapasiteettini testaamiseksi haastan Enbusken kamppailuun ”miesten kesken”!! Oma salini on Ex-NHL maalivahdin Jani Hurmeen (M & M Kuntotalo) Turun Pitkämäessä!! Jään odottamaan ”Veli” Enbuskea mittelöön kanssani – saa valita lajin!!

Itse alkuperäinen kolumni löytyy täältä. Tamin vastine taas löytyy tästä.