HIFK:lle uusi urheilujohtaja – yllättävä nuori nimi hyppää puikkoihin!

© Kuva: Pekka Mäntylä
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Helsingin HIFK tiedotti torstaina, että seuran uusi urheilujohtaja on 32-vuotias Tobias Salmelainen, joka korvaa muihin tehtäviin siirtyvän Tom Nybondasin.

Salmelaisella on takana oma pelaajaura, jonka aikana hän edusti HIFK:ta, Ässiä, Jokereita ja Bluesia yhteensä 119 pääsarjaottelun verran. Ura päättyi vuonna 2013, jonka jälkeen Salmelainen siirtyi Bluesin B-nuorten valmennusryhmään yhden kauden ajaksi.

Salmelainen on toiminut pelaajauransa jälkeen myös pelaaja-agenttina Acme World Sports Finland -agenttitoimistossa, josta hän siirtyy nyt HIFK:hon. Hän on suorittanut myös Master in sports management -tutkinnon Johan Cruyff Institutessa.

– Olen kiitollinen koko IFK:lle tästä luottamuksesta. Haaste on kova, mutta tartun siihen suurella innolla. Meillä on yhteinen tavoite kehittää IFK:sta eurooppalainen huippujoukkue. Se vaatii paljon työtä ja ahkeruutta, mutta urheilujohtaja ei tee sitä yksin, vaan yhdessä tiiminsä kanssa ja koko organisaation tuella, Salmelainen kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

– Kaikki perheessämme ovat IFK:laisia ja olen pelannut täällä juniorina ja Liigassa, joten tunnen tämän seuran hyvin. IFK on perinteikkäin ja yksi suurimmista urheiluseuroista Suomessa ja on upea tilaisuus päästä työskentelemään täällä.

Henri Havusela


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!