Vegas Golden Knights on lähettänyt hyökkääjät Vadim Shipatshevin, Alex Tuchin, sekä puolustajan Shea Theodoren AHL-seura Chicago Wolvesiin.

KHL:stä NHL:ään kesällä siirtyneen Shipatshevin yllättävän farmisiirron taustalla saattaa olla se, että venäläistähti pudotettiin AHL:ään vain palkkakulujen takia, Las Vegas Review-Journalin toimittaja Steve Carp spekuloi Twitterissä.

Golden Knights nimittäin säästää rahaa palkkakatosta sillä, että 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa tienaava Shipatshev piipahtaa AHL:n puolella ennen ensimmäistä NHL-ottelua (pe-la yö). Venäläistähden ei täydy mennä siirtolistan kautta, joten Golden Knights on vapaa poimimaan miehen itselleen takas heti kuin vain tahtovat.

Shipatshev teki neljässä harjoitusottelussa vain yhden syöttöpisteen.

Golden Knights lähetti samalla ovenavauksella huippulupaavat Theodoren ja Tuchin.

Kummatkin nuorukaisista tulevat varmasti pääsemään testaamaan NHL-vauhtia kauden aikana. Erityisesti Theodore on jo NHL-valmis paketti, mutta hän oli Golden Knightsin ainut puolustaja, jonka he pystyivät lähettämään AHL:ään ilman siirtolistalle menettämistä.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
We have assigned forwards Vadim Shipachyov and Alex Tuch, and defenseman Shea Theodore, to @Chicago_Wolves.

More: atnhl.com/2fQ00EK